June 7, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi një takim me përfaqësues të Sektorit të AMTP-ve pranë Bashkisë Tiranë

Sot, më datë 07.06.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, zhvilloi një takim me përfaqësues të Sektorit të AMTP-ve pranë Bashkisë Tiranë ku ishin të […]
June 6, 2019

Nënprefekti i Qarkut Tiranë organizoi takim ku u diskutua rreth rëndësisë së bashkëpunimit ndërinstitucional në lidhje me sensibilizimin e komunitetit, për marrjen e masave për parandalimin e kultivimit të bimëve narkotike

Në datë 06.06.2019, Nënprefekti i Qarkut Tiranë për Kavajën, Rrogozhinën dhe Vorën, organizoi një takim me përfaqësues të Bashkisë Tiranë, administratorë dhe përfaqësues të institucioneve përgjegjëse […]
June 5, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim Përgjegjësin e Sekretariatit Teknik të Komisionit Qeveritar të Tokës, z. Ramadan Kananaj

Sot më datë 05.06.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, priti në takim Përgjegjësin e Sekretariatit Teknik të Komisionit Qeveritar të Tokës, z. Ramadan Kananaj. […]
June 4, 2019

Nënprefekti i Qarkut Tiranë bëri një vizitë në Komunitetin Mysliman të Shqipërisë me rastin e festës së Fiter Bajramit

Më datë 04.06.2019, Nënprefekti i Qarkut Tiranë për Kavajën, Rrogozhinën dhe Vorën, në emër të Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë, bëri një vizitë në Komunitetin […]