September 10, 2018

Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë zhvilloi sot mbledhjen me përfaqësuesit e Bashkive nën juridiksionin e Qarkut Tiranë

Institucioni I Prefektit të Qarkut Tiranë si pjesë përbërëse e Grupit të Punës “Për monitorimin dhe mbështetjen e procesit të përfundimit të procedurave ligjore të kalimit […]
September 8, 2018

Në bashkëpunim me Ministrinë e Kulturës së Republikës së Shqipërisë , Teatri Kombëtar i Operas dhe Baletit, u organizua koncert recital i pianistes turke me famë botërore znj. Idil Biret

Në datë 08.09.2018 nga Ambasada Turke, në bashkëpunim me Ministrinë e Kulturës së Republikës së Shqipërisë ,  Teatri Kombëtar i Operas dhe Baletit, u organizua koncert […]
September 7, 2018

Prefekti i Qarkut Tiranë znj. Suzana Jahollari zhvilloi mbledhjen e Këshillit të Basenit Ujor, Ishëm Erzen

Në datë 7.09.2018 Prefekti i Qarkut Tiranë znj. Suzana Jahollari zhvilloi mbledhjen e Këshillit të Basenit Ujor, Ishëm Erzen. U diskutuan kërkesat për hapje pusesh dhe […]
August 29, 2018

Prefekti Qarkut Tiranë znj. Suzana Jahollari organizoi takimin me z. Ndricim Bytyci përfaqësues i Ministrisë Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural

Prefekti Qarkut Tiranë znj. Suzana Jahollari më datë 29.08.2018 organizoi takimin me z. Ndricim Bytyci përfaqësues i Ministrisë Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural. Në këtë takim u […]