February 2, 2018

Zhvillohet takimi me Ministrin e Turizmit dhe Mjedisit Z. Blendi Klosi

  Në ambientet e Institucioni të Prefektit të Qarkut Tiranë, u zhvillua takimi me Ministrin e Turizmit dhe Mjedisit, Z. Blendi Klosi dhe anëtarëve të  Komitetit […]
January 30, 2018

Takim me Sekretariatin Teknik të Këshillit Kombëtar të Ujit.

Në këtë takim u diskutua për forcimin e rolit të Këshillit të Basenit Ishëm Erzen, në menaxhimin e integruar të burimeve ujore. Të pranishëm në këtë […]
January 30, 2018

Në datën 25.01.2018 u zhvillua mledhja me drejtues të STKKU

Në datën 25.01.2018 u zhvillua mledhja me drejtues të STKKU në ambientet e kësaj të fundit me grupin e punës të përbërë nga Prefekti i Qarkut […]
January 25, 2018

“PASTROJMË SHQIPËRINË QË DUAM”

Në kuadër të nismës “Pastrojmë Shqipërinë që duam” të iniciuar nga Ministria e Mjedisit, Prefekti i Qarkut Tiranë sot më datë.22.01.2018, organizoi një takim ku u […]