December 15, 2017

Vazhdon shpërndarja e ndihmave nga Bashkia Tiranë në Njësinë Administrative Baldushk

 
December 15, 2017

Prefekti i Qarkut Tiranë Znj.Jahollari ka zhvilluar sot një takim me Drejtoreshën e Përgjithshme të Inspektoriatit Kombëtar të Mbrojtjes së Territorit, Znj. Bici

Në takimin e zhvilluar sot u diskutua mbi ndërhyrjet që duhet të bëhen nga I.K.M.T-ja në bashkëpunim me Pushtetin Vendore dhe me Policinë, në zonat më […]
December 14, 2017

Masa konkrete për prevenimin e përmbytjeve në Bashkinë Vorë.

Sot me datë 18.12.2017 në ambientet e Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë, u zhvillua takimi me qëllim zgjidhjen e përhershme të  problematikës së tombinove në […]
December 14, 2017

Takim me përfaqesuesit e Ambasadës Turke në Shqipëri, për ndarjen e ndihmave në zonat e prekura nga përmbytja.

Prefekti i Qarkut Tiranë Znj.Suzana Jahollari, në bashkëpunim me Forcat e Armatosura të Shqipërisë dhe me mbështetjen e Ambasadës Turke me ndihma ushqimore, ka zhvilluar një […]