Event

5 Maj – Lavdi Dëshmorëve

    5 Maj – Lavdi Dëshmorëve Prefekti i Qarkut Tiranë z.Afrim Qëndro mori pjesë në cermoninë e zhvilluar sot tek varrezat e Dëshmorëve të Atdheut

Read More »
Takim

Shërbimet ofrohen online

      Prefekti i Qarkut Tiranë z. Afrim Qëndro së bashku me drejtues të pushtetit vendor në bashkitë e qarkut Tiranë diskutuan sot për kapërcimin

Read More »
Fushat sensibilizimi

Plani Kombëtar i Pastrimit

      Institucioni i Prefektit Qarkut Tiranë dhe Bashkia Kamëz ishin pjesë e aksionit te pastrimit në një zonë përgjatë bregut të lumit në Paskuqan.

Read More »