Prefektja e Qarkut Tiranë Znj. Suzana Jahollari Shpërndan Ndihma për Fëmijët me Aftësi të Kufizuara
December 26, 2017
Takim i Prefektes Znj. Suzana Jahollari me përfaqësues nga Shoqata Kombëtare e Ushtarëve në Rezervë të Shqipërisë, me president të shoqatës Kolonel (R) Thoma Konduri.
January 3, 2018

Në vëmendjen tonë fëmijët jetim të “Zyber Hallullit”

Me rastin e festave të fundvitit Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë, shpërndau 34 pako ndihma me veshëmbathje, lëngje frutash dhe lodra, për  fëmijët e shtëpisë së fëmijës “Zyber Hallulli”. Ky aktivitet u realizua nën kujdesin e veçantë të Znj. Suzana Jahollari si dhe falë bashkëpunimit me subjektet private të tillë si: “Coca-Cola”  e cila na vuri në dispozicion lengjet e frutave dhe Kopshti “4 Stinët” të cilët na mundësuan  pakot me lodra.

Comments are closed.