May 30, 2024

LAVDI DËSHMORËVE TË ATDHEUT!

Prefekti i Qarkut Tiranë z.Afrim Qëndro mori pjesë në cermoninë e zhvilluar sot tek varrezat e Dëshmorëve të Atdheut në përkujtim të tyre. #Mirënjohës! #Përjetë!
May 30, 2024

NënPrefekti i Qarkut Tiranë dhe Ministrja e Shëndetësisë Vizitojnë Kavajën për Monitorimin e Dezinsektimit të Zonës Bregdetare Kavaje

Kavaja, NënPrefekti i Qarkut Tiranë së bashku me Ministren e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale dhe drejtoreshën e ISHP, ndoqën nga afër proçesin e dezinsektimit të zonës […]
May 9, 2022

Takim koordinues për trajtimin e çështjeve të ndryshme që lidhen me mbarëvajtjen e sezonit turistik.

    Prefekti i Qarkut Tiranë së bashku me drejtuesit e pushtetit vendor në Kavajë e Rrogozhinë dhe përfaqësuesit e disa institucioneve të tjera qëndrore zhvilloi […]
May 5, 2022

5 Maj – Lavdi Dëshmorëve

    5 Maj – Lavdi Dëshmorëve Prefekti i Qarkut Tiranë z.Afrim Qëndro mori pjesë në cermoninë e zhvilluar sot tek varrezat e Dëshmorëve të Atdheut […]