Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari mori pjesë në ceremoninë përkujtimore të Ditës së Epopesë së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.
June 22, 2020
Sot më datë 11.03.2020 Prefekti i Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari, zhvilloi takim me perfaqesuesin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor , Njesia Vendore Tirane, dr. Gimjan Dokle
June 23, 2020

Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari priti në takim përfaqësues të organizatës jo fitimprurëse “Për Fëmijët e Ushtarakëve dhe Policëve të rënë në krye të detyrës”

Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari priti në takim përfaqësues të organizatës jo fitimprurëse “Për Fëmijët e Ushtarakëve dhe Policëve të rënë në krye të detyrës” znj.Marjeta Karaj dhe z.Agron Gjoka. Në këtë takim u diskutua për misionin  për t’iu ardhur ne ndihmë fëmijëve jetim si dhe atyre me nevoja të veçanta të ushtarakëve dhe policëve të rënë në krye të detyrës. Znj.Jahollari shprehu gatishmerine  për ti ndihmuar ne menyre institucionale per realizimin e misionit, ne dobi te komunitetit.

Comments are closed.