Ka rifilluar puna për risistemimin të përroit të Limuthit, segmenti që shkaktoi përmbytjet në nëntor 2017
August 8, 2018
Sot u inspektuan nga afër punimet për sistemimin e shtratit të Përroit të Limuthit
August 13, 2018

Inspektim me policinë e shtetit, inspektoriatin e mjedisit, hetimin tatimor në zonën turistike të Qerretit

Inspektim me policinë e shtetit, inspektoriatin e mjedisit, hetimin tatimor në zonën turistike të Qerretit, Bashkia Kavajë për masat e marra për të siguruar një sezon turistik pa probleme. Janë konstatuar situata problematike dhe denoncime nga qytetarët ne këtë zonë.

Comments are closed.