Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi një takim me drejtorin e Përgjithshëm të Agjencisë së Bregdetit pranë Ministrisë së Turizmit, me qëllim pasqyrimin e situatës aktuale të personave të prekur nga termeti që vazhdojnë të jenë ende të strehuar në Hotele.
January 20, 2020
Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi mbledhjen me drejtorët rajonal të kadastrës.
January 21, 2020

Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë në bashkëpunim me Kryetarin e Bashkisë Rrogozhinë, ndoqën problematikën e ndotjeve të bërë publike në media në zonën e plazhit të Vilë Bashtovës, në Rrogozhine, në grykëderdhjen e lumit Shkumbin.

Prefekti i Qarkut Tirane znj.Suzana Jahollari, ne Bashkepunim me FA te Shqiperise dhe me mbeshtetjen me ndihma ushqimore te Ambasades Turke, ka zhvilluar nje takim me perfaqesuesit z.
Halis Kaya, keshilltar tregtar dhe Hakan Cigiltepe, oficer policie prane Ambasades..
Umut Kumru dhe Hamdi Arslan, eksperte ne Drejtorine Emergjencave Natyrore prane Kryeministrise se Turqise, Adem Turksoy zevendesatashe ushtarak, per ndarjen e ndihmave ne zonen e B.Kamez ku popullata eshte prekur me se shumti nga rreshjet e fundit.

Comments are closed.