Prefekti i Qarkut Tiranë Jahollari mblodhi Komisionin e Planifikimit e Perballimit te Emergjencave Civile.
November 26, 2019
Prefekti i Qarkut Tiranë mblodhi Komisionin e Mbrojtjes Civile te Qarkut Tirane
November 27, 2019

Klubi i Futbollit Tirana ka ngritur qendren e solidaritetit ne aneksin e stadiumit “Selman Stermasi”, e cila u inspektua në terren nga Prefekti i Qarkut Tiranë.

Klubi i Futbollit Tirana, me pronar Z. Refik Halili ka ngritur qendren e solidaritetit ne aneksin e stadiumit “Selman Stermasi”, e cila u inspektua në terren nga Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj, Suzana Jahollari, Sekretari i Përgjithshëm Z. Emil Konomi, Përgjegjësi i Sektorit të Emergjencave Civile Z. Klajdi Nikolla, Përgjegjësi i Sektorit të Zhvillimit Urban Z. Herian Mele, Deputeti Z. Ervin Bushati, Gazetarja Znj. Anila Basha, Policia e Shtetit, OSHE, Policia Bashkiake, Nj. Adm. 5 etj.

 

Në kamping ka 21 cadra 4×4 metra, 100 shtreter, 150 batanije, 1 ambulance me mjek Italian dhe 1 ton ndihma me uje, ushqime, ndihma ushqimore, veshmbathje, etj.

Comments are closed.