Lufta Kundër Ekstremizmit Fetar
January 4, 2018
U zhvillua mbledhja e Grupit të Punës mbi bazën e Urdhërit nr.165 datë 07.12.2017, për Basenin Ujor Ishëm – Erzen.
January 11, 2018

Konferencen e organizuar nga PNUD ne Beograd me vendet e rajonit per Emergjencat Civile.

Nga data 22-24.11.2017 prefektja e Tiranes Zj. Suzana Jahollari mori pjese ne konferencen e organizuar nga PNUD ne Beograd me vendet e rajonit per Emergjencat Civile.

Ne prezantim u paraqit nga Prefektja koncepti, vizioni dhe menyra e funksionimit te emergjencave civile ne Shqiperi

Theksoi rolin e in vestimeve afat gjata ne qendrushmerine ndaj rreziqeve, si kyc per uljen e kostos, kapaciteteve dhe burimeve per emergjencat civile

Comments are closed.