29-Nëntori Dita e Çlirimit
November 29, 2017
Kryeministri i Republikës së Shqipërisë dhe Prefektja e Qarkut Tiranë inspektojnë nga afër zonat e përmbytura në Bashkinë Kamëz
December 1, 2017

Mbledhje e shtabit të emergjencave civile të qarkut Tiranë

Sot me daten 30.11.2017 duke u nisur nga njoftimi i Ministrise se Puneve te Brendshme dhe Drejtoria e Pergjithshme e Emergjencave Civile dhe IGJEUM per perkeqesimin e kushteve klimaterike me rreshje te dendura u mblodh perseri Shtabi i Emergjencave Civile te Qarkut.

Ne kete mbledhje u konfirmua gadishmeria e te gjithe institucioneve per perballimin e cdo emergjence duke raportuar ne menyre analitike.

Ne mbledhje ishin te pranishem, Dr.Policiese Vendore Tr, Komanda Mbeshtetese e FA, Oshee, Ukt, em.civ. Bashkia Tr, em.civ Bashkia Kj, em.civ Bashkia Vore, Mnzsh Tr.Kavaje,
Gjithashtu u vendose unanim qe te nxirret  nje urdher per ngritjen e grupit te monitorimit ne menyre periodike te pikave te rrezikshmerise se lart.Grupi u ngrit ne baze te urdherit Nr.162 date 30.11.2017.

Tirane:
Don Bosko, K.Parisit, Kombinat (mbrapa nj.adm), Farke (te arkiva), nenstacioni elektrik Kombina dhe Farke,
Zonat rrurale

Kavaje:
diga e Maskurise, zonat rrurale dhe

Vore:
Te Ura e limuthit monitorim, dhe vazhdimi i lumit te lanes si dhe kavalet kulluese te tokave buhqesore

Rrogozhine:
Pergjate lumit Ishem dhe nen monitorim Idrovoret.

UKT, ne bashkepunim me AShR do monitorojn situaten e ujit te pijshem ne vazhdimsi.

Policia mban nen monitorim konstant akset rrugore :
Rrethrrotullimi Teg, aksi autostrades Tr-Dr nga Mercedesi te City Park, Don Bosko, Akset salese nga Rr.Elbasanit dhe rruget malore.

Mnzsh dhe Komanda mbeshtetese ne gatishmeri me te gjitha forcat.

Gjithashtu ne ndihme edhe Qendra vullnetare e Emergjencave Civile.

Comments are closed.