Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë, organizoi një takim me drejtues të institucioneve të vetëqeverisjes vendore, degëve territoriale në Qarkun e Tiranës dhe përfaqësues të Drejtorisë së Arkivës Shtetërore Vendore
November 27, 2018
Prefektja e Qarkut Tiranë, znj. Jahollari, vizitoi disa nga familjet e dëshmorëve
November 29, 2018

Me rastin e ditës së clirimit të Shqipërisë u bën homazhe në nderim të të rënëve

Më datë 29  Nëntor  2018  me rastin e ditës së clirimit të Shqipërisë, me pjesmarrjen e Kryeministrit të Shqipërisë z. Edi Rama, Presidentit z. Ilir Meta  , autoriteteve të larta të Qeverisë e Pushtetit Vendor u bën homazhe në nderim të të rënëve , dëshmorë të Atdheut.

Comments are closed.