Takim për të koordinuar punën me përgatitjen e hartave të përgjithshme të stacioneve të plazhit përgjatë vijës bregdetare
March 25, 2022
Takimi i radhës i Komitetit Rajonal të Luftës Kundër Trafikimit të Qënieve Njerëzore
March 25, 2022

Në Kryegjyshatën Botërore të Bektashinjve për të përcjell urimet më të mira për festën e Sulltan Novruzit

Prefekti i Qarkut Tiranë z.Afrim Qendro së bashku me kryebashkiakun e Tiranës, z.Erion Veliaj, kryetarin e Këshillit të Qarkut, z.Aldrin Dalipi dhe ambasadorin e Ukrainës në Tiranë, Volodymyr Shkurov në Kryegjyshatën Botërore të Bektashinjve për të përcjell urimet më të mira për festën e Sulltan Novruzit te Kryegjyshi Haxhi Dede Edmond Brahimaj. Urime gjithashtu të gjithë besimtarëve bektashinj që sot kremtojnë këtë ditë të shenjtë të përtëritjes, besimit dhe shpresës. Për shumë vjet gëzuar Sulltan Novruzin! 🙏

Comments are closed.