Takim me operatorët turistikë
April 20, 2022
Në kuadrin e marrjes së masave paraprake për menaxhimin e situatave të zjarreve
April 26, 2022

Plani Kombëtar i Pastrimit

Institucioni i Prefektit Qarkut Tiranë dhe Bashkia Kamëz ishin pjesë e aksionit te pastrimit në një zonë përgjatë bregut të lumit në Paskuqan. Puna për një Shqipëri të pastër vazhdon pa u ndalur dhe pa ulur aspak ritmin. Duhet një ndërgjegjësim më i madh tek banorët për të mos i hedhur mbetjet vend e pavend. Plani i pastrimit kombëtar nuk ndalet këtu, ne do vazhdojmë punën dhe duhet qe të gjithë të ndërgjegjesohemi dhe ta mbajm sa me pastër Shqipërinë tonë. Një mjedis i pastër është parakusht për zhvillimin e turizmit dhe të ekonomisë në tërësi.

Comments are closed.