Takimi mbi sigurinë, monitorimin, projektimin, investimin dhe pasaportën e çdo dige në Qarkun e Tiranës
April 15, 2022
Takim me operatorët turistikë
April 20, 2022

Plani Kombëtar i Pastrimit

Prefekti i Qarkut Tiranë z. Afrim Qëndro së bashku me Kryetarin z.Blerim Shera gjithashtu me stafin e Bashkisë Vore dhe administrata e prefekturës zhvilluan planin e pastrimit kombëtar. Puna për një Shqipëri të pastër vazhdon pa u ndalur.

Comments are closed.