Prefekti i Qarkut Tiranë organizoi takimin e dytë të “Komitetit të Menaxhimit të Zonave të Mbrojtura Mjedisore”
May 6, 2019
Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi takimin e parë të Komitetit Rajonal të Zhvillimit të Turizmit për vitin 2019
May 8, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë ishte pjesë e inspektimit të digave dhe rezervuareve në zonat e Mbrojtura të Malit me Gropa-Bizë-Martanesh

Sot, më datë 07.05.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, bashkë me përfaqësues të Komitetit të Digave, të Bashkisë Tiranë, të Inspektoriatit Kombëtar të Mbrojtjes së Territorit, të Institutit të Gjeologjisë , të Zyrës së Agjencisë së  Basenit Ujor Ishëm-Erzen-Mat,  realizuan inspektimin e digave dhe rezervuareve në zonat e Mbrojtura të Malit me Gropa-Bizë-Martanesh. Në këtë inspektim u evidentua gjendja e këtyre rezervuareve si dhe u dhanë udhëzimet e arsyetuara nga inxhinierët e fushës përkatëse.

Comments are closed.