Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në “Analizën e 100 ditëve të para në Bashkinë Kamëz” të organizuar nga kryetari i bashkisë Z.Rakip Suli në bashkëpunim me stafin e tij.
November 20, 2019
Prefekti i Qarkut Tiranë Jahollari mblodhi Komisionin e Planifikimit e Perballimit te Emergjencave Civile.
November 26, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në ekspozitën me piktura të piktorit Omer Kaleshi, që u organizua në galerinë e selisë së shenjtë të Kryegjyshatës Botërore Bektashiane.

Më datë 21.11.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari mori pjesë në ekspozitën me piktura të piktorit Omer Kaleshi, që u organizua në galerinë e selisë së shenjtë të Kryegjyshatës Botërore Bektashiane. Në këtë ekspozitë morën pjesë nga Trupi Diplomatik, akademike e profesore , dashamires të artit si dhe shumë qytetarë të thjeshtë.

 

 Në fjalën e saj Znj.Jahollari falenderoi  Z.Kaleshi për punën e tij të palodhur, për ekspoziten si dhe për pikturat të cilat janë një pasuri e çmuar për Kryegjyshatën Bektashiane.

Comments are closed.