Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjese në takimin konsultues për diskutimin e vlerësimit të sistemit kombëtar të Zonave të Mbrojtura
February 17, 2020
Në kuadër të marrjes së masave për çeljen e sezonit turistik 2020 u organizua një aksion pastrimi në zonën e plazhit i njohur si rreth rrotullimi Golem.
February 21, 2020

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në takimin e organizuar nga Ministri i Financave dhe Ekonomisë lidhur me nje nga prioritetet kryesore të qeverisë që duke filluar nga 1 janari i vitit 2020, shërbimet për qytetarët të jenë online.

Ditën e martë, më datë 18.02.2020 Prefekti i Qarkut Tiranë, znj.Suzana Jahollari mori pjesë në takimin e organizuar nga Ministri i Financave dhe Ekonomisë, znj. Anila Denaj, lidhur me nje nga prioritetet kryesore të qeverisë që duke filluar nga 1 janari i vitit 2020, shërbimet për qytetarët të jenë online. Në këtë takim ishin të pranishëm: përfaqësues nga Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve, Instituti i Sigurimeve Shoqërore, QKB, Shërbimi Kombëtar i Punësimit etj. Znj. Denaj theksoi se kjo nismë  është per te rritur cilesine  e sherbimit ndaj qytetarëve dhe kerkon angazhim maksimal te struktura perkatese. Prefekti i Qarkut Tiranë garantoi bashkëpunimin ndërinstitucional për këtë shërbim nga të gjithë institucionet vendore dhe lokale të Qarkut Tiranë me qëllim dhënien e rezultateve të dukshme dhe eleminimin e radhëve nëpër sportele.

Comments are closed.