Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në homazhet si dhe në ceremoninë shtetërore të lamtumirës për nder të Majorit Klodian Tanushi
May 16, 2019
Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në festimet e organizuara me rastin e 60 vjetorit të Kryegjyshit Botëror të Bektashinjve
May 19, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim 12 Prefektët e Qarqeve të Republikës së Shqipërisë

Sot, më datë 17.05.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, priti në takim 12 Prefektët e Qarqeve të Republikës së Shqipërisë në kuadër të shkëmbimit të eksperiencave dhe bashkëpunimit ndërinstitucional. Në këtë takim prefektët u njohën me prioritetet e punës dhe u diskutua për to.

Më pas takimi vijoi në Bashkinë e Tiranës ku prefektët u takuan me Kryetarin e Bashkisë, z. Erion Veliaj, ku u diskutua për problemet e sfidat e Kryeqytetit. Më pas është organizuar vizitë në një agrobiznes në Lundër, Njësia Administrative Farkë.

Comments are closed.