Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në organizimin e “Ditës së Vizitorëve të Shquar”
October 23, 2019
Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në takimin e Prefektëve të të gjitha qarqeve të Shqipërisë të organizuar nga Prefekti i Qarkut Elbasan Z.Maksim Malaj.
October 25, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim drejtoreshën e Agjensisë Kombëtare të Kërkimit Shkencor dhe Inovacionit.

Sot, më datë 24.10.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë Znj.Suzana Jahollari priti në takim drejtoreshën e Agjensisë Kombëtare të Kërkimit Shkencor dhe Inovacionit. Në këtë takim u diskutua rreth rëndësisë së bashkëpunimit ndërinstitucional me qëllim mbarëvajtjen e punës.

Comments are closed.