Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi takimin e rradhës rreth masave që do të merren në lidhje me situatën e një masivi shkëmbor në Njësinë Administrative Kërrabë
July 23, 2019
Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi takimin e rradhës me Drejtorin e Përgjithshëm të Njësive Administrative dhe Emergjencave Civile, z. Erind Bejko
July 24, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim Drejtorin e Protokollit të Bashkisë Tiranë, z. Valter Gjoni

Sot, më datë 24.07.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari priti në takim Drejtorin e Protokollit të Bashkisë Tiranë, Z. Valter Gjoni. Në këtë takim u diskutua rreth proçedurës së konstituimit të Këshillit Bashkiak, Kryetarit të Bashkisë Tiranë, Z. Erion Veliaj, mënyrës së organizimit të ceremonisë, si dhe për mbarëvajtjen e proçedurës ligjore.

Comments are closed.