Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në “Marshimin Sensibilizues” të organizuar nga Znj. Rovena Voda Koordinator Kombëtar për çështje të luftës kundër trafikimit të përsonave.
October 18, 2019
Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në ceremoninë e vlerësimit për Misionaren e Paqes Znj. Vasfije Krasniqi
October 21, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim drejtorin e Sekretariatit Teknik të Tokave Z.Ramadan Kanani.

Sot, më datë 17.10.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, priti në takim drejtorin e Sekretariatit Teknik të Tokave Z.Ramadan Kanani. Në këtë takim u theksua rëndësia e bashkëpunimit ndërinstitucional për mbarëvajtjen e problemeve të mirëfunksionimit të Komisionit Vendor të Vlerësimit të Titujve të Pronësisë për të rritur vendimmarrjen, si dhe për ecurine e shqyrtimit të çështjeve me korrektësi dhe saktësi sipas zbatimit të ligjit.

Comments are closed.