Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim Drejtorin e Drejtorisë Rajonale të Autoritetit Kombëtarë të Ushqimit
August 19, 2019
Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi një takim me inspektoret dhe Drejtorin Rajonal të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit
August 22, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim Kryetarin e Këshillit Bashkiak Kamëz dhe Sekretaren e Këshillit Bashkiak

Sot, më datë 20.08.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, priti në takim Kryetarin e Këshillit Bashkiak Kamëz, Z.Hysen Koldashi dhe Sekretaren e Këshillit Bashkiak Znj.Eralda Çerpja. Në këtë takim u diskutua mbi respektimin e ligjshmërisë së vendimeve, urdhrave dhe urdhëresave me karakter normativ, në zbatim të dispozitave ligjore në fuqi. Për kryerjen me integritet dhe paanshmëri të detyrës së vendimarrjes dhe drejtimit së Këshillit të ri Bashkiak.

Comments are closed.