Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në festimet e organizuara me rastin e 60 vjetorit të Kryegjyshit Botëror të Bektashinjve
May 19, 2019
Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në Panairin e Punës “Open Day”, organizuar nga Universiteti Europian i Tiranës (UET)
May 23, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim Kryetarin e Shoqatës Kombëtare të Ushtarakëve në Rezervë

Sot, më datë 21.05.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, priti në takim Kryetarin e Shoqatës Kombëtare të Ushtarakëve në Rezervë, Kolonel (R) Thoma Konduri, znj. Liljana Mero, si dhe z. Verdi Take në kuadër të bashkëpunimit për organizimin e festimeve në 75- vjetorin e Çlirimit të Atdheut.

Comments are closed.