Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi takimin e radhës të Komitetit Rajonal të Zhvillimit të Turizmit
July 3, 2019
Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në takimin që u organizua në mjediset e Ministrisë së Mbrojtjes, ku u bë prezantimi i Projektligjit për Mbrojtjen Civile
July 10, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim përfaqësues nga “Union for Mediterranean” së bashku me përfaqësues të Agjensisë së Menaxhimit të Burimeve Ujore

Sot, më datë 09.07.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari priti në takim përfaqësues nga Union for Mediterranean (UfM) së bashku me përfaqësues të Agjensisë së Menaxhimit të Burimeve Ujore ku u diskutua në lidhje me një aktivitet i cili do të zhvillohet gjatë muajit tetor në Shqipëri. Në këtë takim u theksua rëndësia e bashkëpunimit ndërinstitucional si dhe u diskutua rreth mënyrës së funksionimit të Këshillit të Basenit Ishëm-Erzen dhe projekteve  që  UfM-ja propozon të organizohen në vendin tonë. Në fjalën e mbajtur Znj.Jahollari theksoi nevojën për asistence në trajnimin e anëtarëve të këtij këshilli për  të mundësuar mbarëvajtjen sa më të mirë të tij, në marrjen e vendimeve.

Comments are closed.