Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim Nënkolonelin në Rezerve, z.Agim Lleshi
June 11, 2019
Nënprefekti i Qarkut Tiranë organizoi një takim në ambjentet e Komisariatit numër 6 ku u diskutua në lidhje me sensibilizimin e komunitetit, për marrjen e masave për parandalimin e kultivimit të bimëve narkotike
June 11, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim sekretarin e shoqatës “Tirana”, z. Skënder Farka

Sot, më datë 11.06.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, priti në takim sekretarin e shoqatës “Tirana”, z. Skënder Farka. Në këtë takim u diskutua për librin e tij të pestë, “Shëtitje turistike nëpër fshatrat e Tiranës”, për 135 fshatrat e zonës perëndimore nga Malet e Krujës deri në fundin e masivit malor të Krrabës, i cili është një vlerë e shtuar historike dhe kulturore për vendin tonë.

Comments are closed.