Prefekti i Qarkut Tiranë, Suzana Jahollari në KafeIN 31/07/2019 || IN TV Albania
August 1, 2019
Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi konstituimin e Këshillit të ri bashkiak si dhe Kryetarit të ri të Bashkisë së Vorës
August 5, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim Z. Eridjan Salianji, jurist në Komisionin Qëndror të Zgjedhjeve

Sot, më datë 02.08.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, priti në takim Z. Eridjan Salianji, jurist në Komisionin Qëndror të Zgjedhjeve. Në këtë takim u diskutua rreth çështjeve juridike të konstituimit të Këshillave të rinj Bashkiak, në Bashkitë e Qarkut Tiranë, dalë nga zgjedhjet vendore të datës 30 qershor, si rrjedhojë që ky proçes të bëhet në mënyrë të rregullt, të drejtë dhe në përputhje të plotë me zbatimin e ligjit.

Comments are closed.