Prefekti i Qarkut Tiranë rimblodhi Komisionin e planifikimit dhe përballimit të emergjencave civile në Qark
September 22, 2019
Prefekti Qarkut Tiranë Znj sëbashku me grupin e punës te ngritur nga stafi i Prefekturës inspektuan situatën e rëndë të rrëshqitjes së rrugës dhe të dheut në afërsi të godinës së Bashkisë Vorë
September 24, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë së bashku me grupin e punës te ngritur nga Institucioni i Prefektit morën pjesë në shpërndarjen e ndihmave

Sot, më datë 24.09.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë Znj. Suzana Jahollari së bashku me grupin e punës te ngritur nga Institucioni i Prefektit, si dhe Z. Rebani Jaupi Drejtor i Policisë Vendore, Z. Ardit Elmazi shef i komisariatit te policisë, Z. Adriatik Merko Administrator i njësisë 6, morën pjesë në shpërndarjen e ndihmave, në qendrën sociale “Të qëndrojmë sëbashku” Njësia Administrative nr.6. Këto ndihma u dhuruan nga Drejtoria Vendore e Policisë, për banorët e dëmtuar nga termetet si dhe nga reshjet e rëna këto ditë në Qarkun e Tiranës.

Comments are closed.