Takim mbi masat emergjente për situatën e zjarreve në Qarku Tiranë
March 30, 2022
Masat Mbrojtëse dhe Parandaluese për Emergjencat nga Zjarret
April 6, 2022

Prefekti i Qarkut Tiranë, z. Afrim Qëndro prezantoi sot kryetarin e rizgjedhur të Bashkisë Rrogozhinë z.Edison Memolla

Prefekti i Qarkut Tiranë, z. Afrim Qëndro prezantoi sot kryetarin e rizgjedhur të Bashkisë Rrogozhinë z.Edison Memolla i cili vazhdon ushtrimin e mandatit pas zgjedhjeve të 6 marsit.

Comments are closed.