Sot më datë 03.11.2020, Prefekti I Qarkut Tiranë, Zj.Suzana Jahollari, zhvilloi mbledhjen e radhës së Task Forcës anti COVID-19 në Qark.
November 6, 2020
Prefekti i qarkut Tiranë mbledh drejtuesit e ZVA-ve; Procesi mësimor vazhdon normalisht përpos sfidës së pandemisë.
December 10, 2020

Prefekti i Qarkut Tiranë z. Toni Gogu priti sot në një takim përfaqësues të bashkive të qarkut, në kuadër të ndjekjes së ndarjes së çmimeve të Edicionit të IV-rt të Konkursit të Praktikave më të Mira për qeverisjen vendore.

Prefekti i Qarkut Tiranë z. Toni Gogu priti sot në një takim përfaqësues të bashkive të qarkut, në kuadër të ndjekjes së ndarjes së çmimeve të Edicionit të IV-rt të Konkursit të Praktikave më të Mira për qeverisjen vendore. Ky event i udhëhequr nga Ministria e Brendshme, Agjencia për Mbështetjen e Vetëqeverisjes Vendore dhe Ambasada e Zvicrës me mbështetjen e Projektit “Bashki të Forta” u zhvillua online për shkak të kufizimeve të diktuara nga pandemia Covid-19. 

Konkursi shpalli 13 fitues – bashki dhe këshilla bashkiake nga i gjithë vendi – për projekte, nisma dhe praktika të suksesshme të realizuara gjatë 2020 Synimi i këtij konkursi të përvitshëm është evidentimi i bashkive inovatore jo vetëm në shërbime por edhe në demokracinë vendore dhe mbrojtjen civile.

Comments are closed.