Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi një takim me përfaqësues të Sektorit të AMTP-ve pranë Bashkisë Tiranë
June 7, 2019
Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim Nënkolonelin në Rezerve, z.Agim Lleshi
June 11, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi analizën mujore të Institucionit të Prefektit

Sot më datë 10.06.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari zhvilloi analizën mujore të Institucionit të Prefektit. Në këtë mbledhje u prezantua dhe u diskutua puna e kryer deri më tani, problematikat e konstatuara, si dhe u la detyrë për programim të rekomandimeve në muajt në vazhdim.

Comments are closed.