Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi takimin e radhës të Komitetit Rajonal të Zhvillimit të Turizmit në kuadër të çeljes së sezonit turistik 2019
June 19, 2019
Më datë 23.06.2019 u bë një monitorim i vijës bregdetare në lidhje me situatën e stacioneve të plazhit
June 23, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi mbledhjen e rradhës të Këshillit të Basenit Ujor Ishëm-Erzen

Sot, më datë 20.06.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, zhvilloi mbledhjen e rradhës të Këshillit të Basenit Ujor Ishëm-Erzen, ku ishin të pranishëm Drejtoresha e Përgjithshme e Agjensisë së Menaxhimit të Burimeve Ujore, znj. Gerta Lubonja, përfaqësues nga Ministria e Turizmit e Mjedisit,  Instituti i Shëndetit Publik, Bashkitë Tiranë, Shijak, Krujë, Agjensia e Menaxhimit të Burimeve Ujore si dhe përfaqësues të grupeve të interesit. Në mbledhje u diskutuan dhe u morën vendimet përkatëse në zbatim të ligjit, sipas rendit të ditës.

Comments are closed.