Sot më datë 17.06.2020 Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari zhvilloi një takim me Drejtorin e Agjencisë Rajonale të Mjedisit, Tiranë z. Flamur Kapllani
June 23, 2020
Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari zhvilloi një takim në ambientet e Bashkisë Tiranë me nënkryetarin z.Andi Seferi.
June 23, 2020

Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari priti në takim z.Xhemal Cangu, Përgjegjës i Qendrës së Rekrutimit të Forcave të Armatosura si dhe Drejtorin e OSHEE Tiranë z.Klevis Jahja.

Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari priti në takim z.Xhemal Cangu, Përgjegjës i Qendrës së Rekrutimit të Forcave të Armatosura si dhe Drejtorin e OSHEE Tiranë z.Klevis Jahja. Në këtë takim u diskutua për mundësitë që janë hapur për rekrutimin e të rinjve për studime ushtarake në Akademinë e FA dhe rekrutime të të rinjve e të rejave për tu punësuar si ushtarë profesionistë në Forcat e Armatosura.

 

Regjistrimet vazhdojnë deri më datë 17 korrik 2020.

Comments are closed.