Kryeministri i Republikës së Shqipërisë dhe Prefektja e Qarkut Tiranë inspektojnë nga afër zonat e përmbytura në Bashkinë Kamëz
December 1, 2017
Grupet e vlerësimit nisin bilancin e dëmeve nga përmbytjet në Prefekturën e Tiranës
December 7, 2017

Rimblidhet Komisioni i Planifikimit të Emergjencave Civile të Qarkut Tiranë për fazën e dytë të situatës së emergjencës

Me porosi te Prefektes Znj.Suzana Jahollari.
Rimblidhet KPECQ në Prefekturën e Qarkut Tiranë për fazën e dytë të Emergjencave Civile.
Informacion për situatën në terren dhe raportime mbi problemet, nevojat dhe pikave të nxehta të evidentuara dhe masat e para për lehtësimin e situatës me ndërhyrje.

Comments are closed.