Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjese në aktivitetin e organizuar nga Bashkia Tiranë me rastin e 100 vjetorit të shpalljes së Tiranës Kryeqytet.
February 11, 2020
Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjese në ceremoninë ku iu akordua titulli “Nderi i Qarkut Tiranë” nga kryetari i Këshilli i Qarkut Tiranë.
February 14, 2020

Sektori i Emergjencave civile në Institucionin e Prefektit të Qarkut Tiranë morën pjesë në seminarin me temë “ KATASTROFAT NUK NJOHIN KUFIJ”.

Sektori i Emergjencave civile në Institucionin e Prefektit të Qarkut Tiranë morën pjesë në seminarin me temë “ KATASTROFAT NUK NJOHIN KUFIJ” në datat 11 dhe 12 shkurt 2020, në ambientet e institucionit të Prefektit të Qarkut Shkodër. Në këtë seminar morën pjesë sektorë të Emergjencave civile të Prefekturave te vendit dhe ato te Malit te Zi. Në këtë seminar dy ditor, trainuesit e këtij takimi kaq të domosdoshëm  që janë “Shërbimi i shpëtimit Malor Kroat” po realizojnë njohje me praktikat më të mira të BE-së në Mbrojtjen nga Përmbytjet.

Comments are closed.