Në kuadrin e marrjes së masave paraprake për menaxhimin e situatave të zjarreve
April 26, 2022
5 Maj – Lavdi Dëshmorëve
May 5, 2022

Shërbimet ofrohen online

Prefekti i Qarkut Tiranë z. Afrim Qëndro së bashku me drejtues të pushtetit vendor në bashkitë e qarkut Tiranë diskutuan sot për kapërcimin e madh që do të bëhet prej datës 1 maji ku do ofrohen rreth 95% të shërbimeve publike online në platformën #eAlbania. Mes këtyre shërbimeve një vend të konsiderueshëm zënë edhe ato të Gjendjes Civile ku nuk do të jetë me e nevojshme për pritjen nëpër sportele dhe ato pak pengesa apo vështirësi që mund të hasen në momentet e para derisa njerëzit të mësohen nuk e zhbëjnë kurrsesi rëndësinë e jashtëzakonshme që ka ky revolucion dixhital.

Comments are closed.