Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë, sot më datë 04.06.2021, koordinoi punën me Bashkinë Kavajë për pastrimin e vijës bregdetare
June 4, 2021
z. Mersin Murataj, Prefekti i Qarkut Tiranë, mori pjesë në takimin e Komitetit të Menaxhimit të Zonës së Mbrojtur Mjedisore Parku Kombëtar Divjake – Karavasta
July 1, 2021

Sot, më datë 04.06.2021, stafi i Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë realizoi një aksion pastrimi në vijën bregdetare në kuadër të Planit të Veprimit të Pastrimit 2021

Sot, më datë 04.06.2021, stafi i Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë realizoi një aksion pastrimi në vijën bregdetare në kuadër të Planit të Veprimit të Pastrimit 2021, në bashkëpunim me Bashkinë Rrogozhinë.

Të pranishëm në këtë aksion ishin edhe Kryetari i Bashkisë Rrogozhinë, administratorët e njësive administrative; Gose dhe Vil Bashtove, Policia bashkiake, si edhe punonjës të administratës së Bashkisë Rrogozhinë. Segmenti i planifikuar për t’u pastruar nga Spilleja deri në Greth ishte rreth 3 km.

Nëpërmjet këtyre aksioneve të realizuara gjatë këtyre ditëve nga Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë synohet ndërgjegjësimi  i komunitetit dhe të pushuesve për mbajtjen pastër të mjedisit.

Comments are closed.