Ditën e sotme, më datë 29.01.2019, pranë ambjenteve të Intitucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë u zhvillua takimi i parë i Komitetit të Menaxhimit të Zonave të Mbrojtura
January 29, 2019
Prefekti Qarkut Tiranë, znj. Jahollari, organizoi një takim me zv. drejtorin e përgjithshëm të arkivave, z. Pashk Alia dhe përgjegjësen e zyrës vendore për arkivat, znj. Klodiana Dusha
February 7, 2019

Sot më datë 05.02.2018 në sallën e mbledhjeve të Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë, u zhvillua Analiza Vjetore e punës së realizuar nga administrata e Prefektit për vitin 2018

Sot më datë 05.02.2018 në sallën e mbledhjeve të Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë, u zhvillua Analiza Vjetore e punës së realizuar nga administrata e Prefektit për vitin 2018. Me pjesëmarrjen e Zv. Ministres së Ministrisë së Brendshme,znj. Romina Kuko, Prefektit Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari, Drejtoreshës së Koordinimit për Prefekturat, znj. Alma Mele dhe administratën e Prefektit. Relatimi i analizës u bë nga sekretari i përgjithshëm i Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë, z. Emil Konomi. Znj. Kuko, në fjalën e mbajtur vlerësoj punën e bërë, objektivat e arritura dhe gjithashtu theksoi se Institucioni Prefektit luan një rol kyç në marrëdhënien  ndërmjet pushtetit vendor dhe atij qëndror. Në mbyllje të analizës fjalën e mori znj. Jahollari ku shtoi se viti 2019 do të ketë një punë akoma edhe më me shumë rezultate nën moton: Integritet dhe Profesionalizëm.

Comments are closed.