Sot më datë 05.03.2019 Prefekti Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari, mori pjesë në ceremoninë e zhvilluar nga Ministria e Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës dhe Konsullata e Përgjithshme e Kosovës në Republikën e Shqipërisë
March 5, 2019
Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë, sot më 8 mars, në ditën ndërkombëtare të grave, vijoi aksionin e mbjelljes së pemëve në kuadër të fushatës kombëtare “Krijo Oskigjenin tënd”, dhe fushatës së Bashkisë Tiranë “Dhuro një pemë”
March 8, 2019

Sot, më datë 06.03.2019, u zhvillua promovimi i librit “Oficeret shqiptare në rrjedhën e historisë”, në të cilin Prefekti Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari, është bashkëautore sëbashku me z. Kujtim Boricin

Sot, më datë 06.03.2019, u zhvillua promovimi i librit “Oficeret shqiptare në rrjedhën e historisë”, në të cilin Prefekti Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari, është bashkëautore sëbashku me z. Kujtim Boricin. Ky libër ka si qëllim pasqyrimin e rrugëtimit të grave oficere në vite, i cili do të mbetet si një homazh për brezin e grave e vajzave me uniformë. Të pranishëm në këtë ceremoni ishin Zv. Ministri i Mbrojtjes, z. Petro Koci, Shefi Shtabit të Përgjithshëm, z. Bardhyl Kollcaku, Kryegjyshi i Kryegjyshatës Botërore të Bektashinjve, Baba Edmond Brahimaj, Presidenti i Shoqatës Kombëtare të Ushtarakëve në Rezervë, z. Thoma Konduri dhe ushtarakë në detyrë ose të liruar.

Comments are closed.