Sot, më 13 mars 2019, pranë ambientit të Universitetit Bujqësor të Tiranës, u organizua një takim midis Prefektit të Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari dhe rektorit të UBT-së Prof.Dr. Bahri Musabelliu
March 13, 2019
Një grup ekspertësh të Institutit të Ndërtimit, inspektuan sot ambientet e Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë
March 20, 2019

Sot më datë 15.03.2019, Prefekti Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari, zhvilloi një takim me Drejtorin e Komanduar të Drejtorisë Vendore të Policisë Tiranë, z. Dhimitraq Ziu

Sot më datë 15.03.2019, Prefekti Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari, zhvilloi një takim me Drejtorin e Komanduar të Drejtorisë Vendore të Policisë Tiranë,  z. Dhimitraq Ziu. Ky takim u organizua në kuadër të forcimit te bashkëpunimit në fushën e sigurisë.

Comments are closed.