Më datë 17.10.2018, me inicimin e Prefektit të Qarkut Tiranë, znj.Suzana Jahollari u zhvillua mbledhja me objekt bashkërendimin e punës ndërmjet Njësisë Administrative Vaqarr dhe ZVRPP-Tiranë
October 17, 2018
Më datë 20.10.2018 në orën 16:00, në vëndin Kasolle të fshatit Ferraj mbi ish uzinën autotraktore ra zjarr, i cili në mënyrë të përshpejtuar përfshiu ullishten në këtë zonë
October 20, 2018

Sot më datë 18.10.2018 u inspektua në terren diga e rezervuarit të Paskuqanit, Bashkia Kamëz

Grupi i punës i ngritur nga institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë, për kontrollin dhe monitorimin e sigurisë së digave dhe rezervuarëve, me objektiv minimizimin e dëmeve që mund të shkaktohen gjatë periudhës së shtuar të reshjeve, inspektoi sot më datë 18.10.2018, në terren digën e rezervuarit të Paskuqanit, Bashkia Kamëz. Si pasojë e amortizimit dhe rrëshqitjeve të dheut, kjo dig përbën një problem serioz për jetën dhe pronën e qytetarëve të asaj zone. Bashkia Kamëz, ka hartuar projektin për rehabilitimin dhe sistemimin e kësaj dige.

Comments are closed.