Sot më datë 28.05.2020 Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari zhvilloi mbledhjen e rradhës të grupit të monitorimit dhe kontrollit për garantimin e zbatimit të protokolleve të sigurisë në subjektet e lejuara të ushtrojnë aktivitetin për periudhën e epidemisë së shkaktuar nga COVID-19
June 23, 2020
Sot më datë 01.06.2020 Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari e shoqëruar nga Nën Prefekti dhe përgjegjësi i sektorit të zhvillimit urban, zhvilluan një takim në ambjentet e Bashkisë Vorë.
June 23, 2020

Sot, më datë 30.5.2020, u zhvillua takimi i Komitetit të Turizmit për Qarkun Tiranë, në Golem, Kavajë.

Sot, më datë 30.5.2020, u zhvillua takimi i Komitetit të Turizmit për Qarkun Tiranë, në Golem, Kavajë. Në këtë takim ishin të pranishëm Ministri I Turizmit dhe Mjedisit z.Blendi Klosi, kryetari bashkisë Kavajë z.Redi Krali, përfaqësues të strukturave vendore përgjegjëse për turizmin, operatorë turistik, hotelier, etj. Në këtë takim u prezantuan stacionet e plazhit të Bashkisë Kavajë, detyrat dhe përgjegjësitë për të patur një sezon turistik veror të suksesshme, në situatën COVID-19. Në fund të takimit u shpërndanë çertifikata nga Z. Klosi për hotelierët që kanë aplikuar për kategorizim të hoteleve në bregdetin e Golemi.

Comments are closed.