Prefekti Qarkut Tiranë znj. Suzana Jahollari, monitoroi situatën emergjente në një pallat 8 katësh, në të cilin janë përmbytur 2 kate nëntokë
July 19, 2018
Pranë ambienteve të insitucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë u zhvillua takimi në lidhje me shqetsimet dhe problematikat e qytetarëve në Qëndrat Shëndetësore në këtë sezon veror
July 23, 2018

Sot u zhvillua takimi i 12 Prefektëve në Shkodër ku ishte i pranishëm dhe Këshilltari i KM z. Sandër Lleshi

Në datë 20.07.2018 u zhvillua takimi i 12 Prefektëve në Shkodër. Ishte i pranishëm dhe Këshilltari i KM z. Sandër Lleshi. Pas prezantimit në Institucionin e Prefektit të Qarkut Shkodër u krye vizië në Muzeun Marubi dhe më tej te pedonalja e qytetit. Vizita vazhdoi në Bashkinë e Malësisë së Madhe ku u prezantua bashkëpunimi dhe koordinimi mes institucioneve nga Kryetari i Bashkisë. Vizita e punës u përmbyll në zonën turistike të Razmës ku u diskutuan prioritetet e qeverisë për promovimin e turizmit malor si dhe një nga destinacionet e 100 fshatrave turistike të perzgjedhur nga projekti.

Comments are closed.