Pranë Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë, u realizua takimi i parë i Grupit të Monitorimit dhe Kontrollit
June 18, 2018
Prefekti i Qarkut Tiranë organizoi një takim me Drejtorinë e Përgjithshme të Emergjencave Civile të Bashkisë Tiranë në Njesinë Administrative Farkë për masat e marra nga organet e vetëqeverisjes vendore
June 19, 2018

Sot u zhvillua takimi sensibilizues për masat kundra zjarrit, në njësisë administrative Vaqarr

Sot më datë 19.06.2018 u zhvillua takimi sensibilizues për masat kundra zjarrit, në njësisë administrative Vaqarr me pjesëmarrjen e :

Erind Bejko drejtor i Drejtorisë së Emergjencave Bashkisë Tiranë

Shkëlqim Goxhaj Dr. i MNZ Tiranë dhe Komandanti i stacionit të zonës

Administratori njësisë administrative Vaqarr

Administratori njësisë administrative  Pezë

Administratori  njësisë administrative Ndroq

Administratori njësisë administrative Kashar

Kryepleqtë e zonave më problematike të këtyre njësisë administrative.

Policia Bashkiake

Drejtoria Pyjore

Drejtoria Vendore Policisë Tiranë

Fokus i këtij takimi ishin marrja e masave paraprake dhe ndëshkimi i menjëhershëm i zjarrvënësve.

Comments are closed.