Prefekti i Qarkut Tiranë i dorëzon Ambasadorit të Ukrainës në Tiranë, z. Volodymyr Shkurov disa ndihma.
March 29, 2022
Takim mbi masat emergjente për situatën e zjarreve në Qarku Tiranë
March 30, 2022

Takim me Komitetit të Menaxhimit të Zonës së Mbrojtur Mjedisore Parku Kombëtar Divjake – Karavasta

Sot më datë 29.03.2022, Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë kryesuar nga Nënprefekti z. Bashkim Haxhiu, mori pjesë në takimit e Komitetit të Menaxhimit të Zonës së Mbrojtur Mjedisore Parku Kombëtar Divjake – Karavasta, organizuar nga Institucioni i Prefektit të Qarkut Fier.
Gjatë mbledhjes, anëtarët e komitetetit u njohën me veprimtarinë e punës së bërë nga AdmZM në menaxhimin e Parkut Kombëtar Divjakë – Karavasta, gjatë vitit 2021, si dhe me zbatimin e planit të veprimit të projektit JICA.

Comments are closed.