Masat Mbrojtëse dhe Parandaluese për Emergjencat nga Zjarret
April 6, 2022
Cermonina e vlerësimit “Qytetar Nderi” (pas vdekjes) për Ramazan Cara, ish-kryetarit te Këshillit Bashkiak të Kavajës
April 8, 2022

Takim sensibilizuese kundër kultivimit të kanabisit

Në kuadër të takimeve sensibilizuese kundër kultivimit të kanabisit, Prefekti i Qarkut Tiranë z. Afrim Qëndro së bashku me drejtuesit e Policisë së Shtetit, u mblodh sot Task Forca Vendore në Bashkinë Vorë.
Bashkia Vorë ka një shtrirje të konsiderueshme rurale, prandaj nevojitet gjithashtu një vëmendje e shtuar në kontrollin e territorit edhe nga kryetarët e fshatrave. Policia e Shtetit ka barrën kryesore në luftën kundër kanabisit dhe kurrsesi nuk duhet lenë e vetme në këtë luftë.

Comments are closed.