Në zbatimit të Planit të Veprimit kundër Kultivimit dhe Trafikimit të Kanabisit 2021-2022.
February 7, 2022
102 vjetori i Tiranës kryeqytet
February 14, 2022

Të dhurosh është të duash veten dhe të tjerët!

Prefekti i Qarkut Tiranë z. Afrim Qëndro, punonjës të institucionit dhe së bashku me Drejtorin e GAT z. Abaz Hodo dhe administrata e GAT, dhuruan sot gjak për Qendra Kombetare e Transfuzionit te Gjakut.
Dhurimi i gjakut duhet të konsiderohet si një akt civilizimi dhe një detyrë morale për ata që janë me shëndet të mirë. Është edhe një akt dashurie ndaj atyre që u mungon diçka e rëndësishme. Çdo ditë në botë mijëra njerëz mbijetojnë falë një gjesti kaq të thjeshtë por të rëndësishëm.

Comments are closed.