Takim koordinues për trajtimin e çështjeve të ndryshme që lidhen me mbarëvajtjen e sezonit turistik.
May 9, 2022
LAVDI DËSHMORËVE TË ATDHEUT!
May 30, 2024

NënPrefekti i Qarkut Tiranë dhe Ministrja e Shëndetësisë Vizitojnë Kavajën për Monitorimin e Dezinsektimit të Zonës Bregdetare Kavaje

Kavaja, NënPrefekti i Qarkut Tiranë së bashku me Ministren e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale dhe drejtoreshën e ISHP, ndoqën nga afër proçesin e dezinsektimit të zonës bregdetare dhe urbane , proçes mjaft i rëndësishëm për banorët e zonës dhe turistët që vizitojnë bregdetin tone. #SezonTuristikiSigurt

Comments are closed.